»
»
»
»
HANDBOL | El Castelló somnia amb la permanència després de guanyar el Canyamelar// Fotos

Jornada 17 a la divisió d’honor femenina d’handbol amb victòria, remuntada inclossa, de l’Handbol Castelló front el Cabanyal per 25 gols a 24. Per la seua banda, l’Elx Mustang va caure a Bilbao per 27 a 25.

Partit taquicàrdic el que es va viure a Castelló entre l’equip local, recent asecendit, que ha aconseguit dos victòries a les ultimes tres jornades amb la qual cosa suma ja sis punts a la classificació i es coloca a només un punt de la salvació, plaça que ocupa, precisament, el Cabanyal.

Va ser un partit completament dominat per l’equip de València des de l’inici. De fet, als 18 minuts el marcador reflectia un aclaridor 5-10, avantatge que va mantindre fins l’ultima jugada del primer acte quan Inclanzan anotava per a l’equip de La Plana per a deixar l’11-15 amb el que es va arribar a la pausa.

La segona parti sigué mes equilibrada, amb el Cabanyal tractant de mantindre el lideratge i el Castelló forçant la màquina per a buscar una remuntada que semblava reialment complicada quan un gol de María López feia que pujara el 20 a 23 al marcador. Peró estos ultims 10 minuts sigueren de contral total local. El parcial final de cinc gols a un als ultims 10 minuts, amb gol decisiu de Noelia Sales, va fer embogir l’afició local que somnia amb una salvació que seria història per a l’Handbol Castelló mentre que el Cabanyal es complica molt la permanència.

Per la seua banda, l’Elx Mustang va caure a la canxa de l’Hotel Gran Bilba0-Zuazo per dos gols de diferència en un partit on en cap moment tingué opcions de victòria.

BM Castelló - H. Canyamelar Valencia (Paula Marí)