»
»
»
PÀDEL | Ribarroja i Argentum revaliden els seus títols per equips

Aquest darrer cap de setmana es va celebrar el Campionat Autonòmic Absolut per equips, on mes de 1000 jugadors es van donar cita a les instalacions del Arena Alicante, Padel Play i Santa Bárbara, que van demostrar un gran nivell d’organització. Foto: Pàdel CV.

Remuntada a mitges del +Q pàdel Castelló

A la categoria femenina, les actuals campiones, el Pàdel Ribarroja, arribà a la final vencent les nou partides que donaven les victòries en les 3 eliminatòries a les valencianes, que s’enfrontarien a la final al +Q Pàdel Castelló, que arribaben havent perdut tant sols 1 set.

La final arrancà amb victòria de la parella Estela Francés i Tamara Icardo, el Ribarroja sumaba el primer punt, punt que seria respost a l’instant per les castellonenques, ja que Laura Campo i Marta Ortega van aconseguir una gran remuntada per col·locar l’1 a 1 al global. La partida definitiva va ser una de les mes igualades, i Lorena Figueres i Celeste Paz van revalidar el títol per al Ribarroja.

Final molt emocionant en categoria masculina

Pel que fa a la categoria masculina, el Club Argentum de Xàtiva va aconseguir doblegar al +Q Pàdel Castelló, amb dos equips que presentaven un cartell de luxe i que no van tenir problemes per accedir a la gran final. La final començà de forma espectacular per al Argentum, que mitjançant JJ Matea, durant molt de temps número 1 de la Comunitat Valenciana i Aris Patiniotis, número 41 del World Padel Tour van aconseguir el primer punt de forma contundent. L’empat no es faria esperar, i Josete Rico i Miki Solbes, dos dels millors jugadors actualment al pàdel valencià, salvarien dos boles de torneig per igualar a 1 l’encontre.

El punt definitiu se’l jugaven Matias Nicoletti, número 52 del món i Sergio Icardo per part de l’Argentum front a la parella formada per Javi Rico i Christian Fuster del +Q Pàdel Castelló. La final es decidí amb un gran paper de Matías Nicoletti, a pesar de jugar al drive, una possició poc habitual en ell, el que va servir al combinat de Xàtiva per a remuntar l’encontre i véncer la final.