Alimentación
»
»
»
»
»
»
Descobreix els 7 aliments més nutritius existents

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

Descobreix els 7 aliments més nutritius existents

No cal obsessionar-se amb els nutrients i portar una dieta variada i saludable, rica en fruites, verdures i hortalisses, però hi ha una sèrie d’aliments que posseeixen nutrients i són necessaris incloure’ls en la nostra dieta. 

Els aliments de densitat nutricional elevada han de consumir-se en petites quantitats, ja que són molt calòrics

Aquests són els 7 aliments més nutritius que existeixen: el peix blau, qualsevol és bo pel seu alt contingut en omega 3, que és fonamental per al nostre perfil lipídic i per a una correcta salut cardiovascular; la fruita seca i llavors, ja que es concentren tots els nutrients en les llavors, i presenten una completa quantitat de nutrients, des d’àcids grassos insaturats a fibra, proteïnes i minerals.

Els ous, són un aliment fonamental perquè conté la major part d‘aminoàcids essencials i té poques calories. Els espinacs, encara que qualsevol verdura verda és bona tals com bledes, bròcoli i kale, entre altres; destaquen per les seves grans quantitats d’àcid fòlic i vitaminas.

El alvocat té un alt contingut en àcids grassos cardiosaludables, un aliment estrella a nivell de nutrients

Quant a fruites et sorprendràs, ja que la figa conté minerals i abundant fibra, a més de potassi, un mineral fonamental per a l’organisme; les taronges posseeixen alt contingut en vitamina C i altres vitamines hidrosolubles, es recomana prendre-les senceres.

 

Categorías Alimentación