Alimentación
»
»
»
»
»
»
La nova hamburguesa vegana que sagna 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

La nova hamburguesa vegana que sagna 

Les hamburgueses veganes no són cap novetat en el món vegà o vegetarià, existeixen i solen estar elaborades amb diferents vegetals com llegums, tofu o soia de manera processada.

Algunes d’elles busquen imitar o assemblar-se al sabor de les hamburgueses de vedella, i la hamburguesa presentada en el Consumer Electronic Show de las Vegas ha estat qualificada com el millor invent presentat en la fira, es tracta d’una nova versió d’hamburguesa vegana elaborada per Impossible Foods.

La mateixa companyia aquesta treballant en l’elaboració d’un costella vegà

Pretenen aconseguir que no sigui diferenciable d’una hamburguesa de vedella normal, ni en sabor ni tampoc en textura. La idea no és sol crear una hamburguesa apta per a vegans sinó, aconseguir reemplaçar del tot el consum de carn.

Aquesta innovadora hamburguesa aquesta composta amb aigua, la proteïna de soia concentrada, oli de gira-sol, proteïna de patata, oli de coco, sal i nombrosos additius de sabor, textura, aroma i conservació, i d’algunes vitamines afegides.

També conté unes hemoproteínas vegetals, en concret leghemoglobina de la soia que és similar al pigment de la sang, de manera que aquesta carn imita el sagnat de la carn de vedella.

Categorías Alimentación