Alimentación
»
»
»
»
»
»
Set aliments que no poden fallar en la teva dieta aquesta primavera

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Set aliments que no poden fallar en la teva dieta aquesta primavera

La primavera ja ha arribat i amb ella la fruita i verdura fresca de temporada, per això recomanem una sèrie d’aliments que hauríem d’incloure en la nostra dieta per a mantenir-nos en plena forma.

Els vegetals són la base de la nostra dieta mediterrània, posicionada com la més saludable del món

Els experts recomanen 3 peces de fruita al dia i 2 racions de verdures i hortalisses. I si per alguna cosa destaca aquesta estació de l’any és per la quantitat de fruites i verdures que posseeix, per això aquests són els set aliments que hauríem d’incloure.

Maduixes i maduixots, són una deliciosa font de vitamina C i antocianinas, dos potents antioxidants; l’ albercoc són antioxidants que es transforma en vitamina A en el nostre organisme. Els pebrots, són rics en vitamina C, vitamina A, folatos i potassi; mentre que les cireres, incrementen significativament els nivells de melatonina en el cos, l’hormona que regula el somni.

Les nespres són molt rics en potassi, destaca el seu contingut en fibra i provitamina A

La tomaca es una de les hortalisses estrella de la gastronomia espanyola, ric en un antioxidant llamano licopé aliat en la prevenció del càncer de pròstata. I finalment els espàrrecs són un aliment poc calòric pel seu gran contingut en aigua, i ric en vitamines A, B, C, E, K i àcid fòlic a més són font de fibra i de minerals.

Categorías AlimentaciónViral