Alimentación
»
»
»
»
»
»
Si vols perdre pes aquests aliments t’ajudaran 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

Si vols perdre pes aquests aliments t’ajudaran 

Les dietes contínuament ens diuen que aliments no podem menjar, i ens parlen dels bons que són alguns als quals nosaltres no prestem cap atenció. Per això, preparem una guia amb els 9 aliments que són perfectes per a aprimar.

Són beneficiosos per a la nostra salut i també són excel·lents per a aprimar

Comencem amb la cayena, introduir aliments picants en la nostra dieta és una bona idea per a perdre pes ja que accelerem el metabolisme. El moniato, són les autèntiques reines de la nutrició entre els tubercles: un moniato d’una grandària mig-gran conté 4 grams de proteïna, el 25 per cent de la fibra que necessitem.

Un altre dels aliments és l’oli de coco, que segons un estudi va revelar que dues cullerades diàries d’aquest aliment ajudaven a reduir el contorn de les persones. El suc de tomàquet també ajuda a aprimar segons un estudi publicat en el Nutrition Journal, es deu al fet que augmenta la despesa energètica en reposo.

L’ oli de coco té partidaris que ho utilitzen per a cuinar i també com a cosmètic

Les llenties contenen genistina, que redueix la capacitat del cos per a emmagatzemar greix. A més contenen molta fibra i proteïna, és un dels manjares més sofisticats i distingits de la nostra gastronomia. Mentre que les ostres contenen molt zinc, la qual cosa els fa ser excel·lents per a perdre pes.

El formatge parmesà és ric en calci i pot ajudar a evitar les fartaneres de sucre que provoquen directament un augment de pes. També hem d’esmentar que la mostassa és molt saludable i baixa en calories. Ingerir mitja aranja abans dels menjars pot ajudar a reduir el greix visceral i a reduir els nivells de colesterol.

Categorías Alimentación