Alimentación
»
»
»
»
»
»
Aquests aliments eviten el sobrepès

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Aquests aliments eviten el sobrepès

L’estiu està molt a la vora, per això comencen les operacions bikini, les dietes d’aprimament han de ser equilibrades quant als nutrients que s’ingeriran.

Els productes naturals sempre són les millors opcions que es poden triar

La fruita seca i les fruites són aliments perfectes per a menjar entre hores quan se segueix un règim d’aprimament. Tenen una gran quantitat de vitamines variades i nutrients beneficiosos per a l’organisme. Per això, portem els cinc aliments que no poden faltar en aquesta dieta.

La civada, té un gairebé un 12% de fibra, això significa que és un aliment molt saciant. Per tant, les calories que es consumeixen amb ella són molt saludables i, evita que es consumeixin algunes extra.

Les ametlles també són un bon aliat, encara que continguin un nivell alt de greixos, si es prenen com a menjar entre hores, aporten vitamines del grup B i E, àcids grassos essencials i efecte saciant. 

Les mongetes són font de proteïnes i de fibra, però tenen una baixa proporció de greix

Les maduixes, com totes les fruites la pràctica totalitat de la composició de la maduixa és l’aigua, això fa que sigui un aliment escassament calòric, a més la fruita es pot ingerir a qualsevol hora, abans o després dels menjars.

Per a acabar, el iogurt natural és capaç de reduir l’adipositat i el risc de síndrome metabòlic. També, contenen microorganismes que afavoreixen l’activitat intestinal i milloren el sistema immune del cos.

Categorías Alimentación