Alimentación
»
»
»
»
»
»
Nou efecte beneficiós del cafè

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Nou efecte beneficiós del cafè

Sols amb que la característica aroma del cafè arribe a la teva memòria perquè el nostre cervell s’estimuli de la mateixa manera que si prengués la dosi de cafeïna que conté una tassa.

Un nou estudi de la Universitat de Toronto mostra que el simple record, mitjançant l’olfacte, és eficaç per a aconseguir que la nostra ment es mantingui alerta i més atenta. Se sap que la cafeïna és un estimulant del sistema nerviós i permet als seus consumidors romandre més desperts i atents.

L’objectiu dels investigadors era comprovar el component psicològic del cafè

El professor canadenc Sam Maglio ha publicat els resultats en la revista Consciousness and Cognition. Els participants exposats a aquests senyals van experimentar interessants beneficis cognitius, com pensar en termes més precisos i sentir que el temps passava més ràpid.

L’estudi va incloure individus de cultures orientals com occidentals i el que va observar és que aquest efecte era més feble en les persones educades en cultures orientals. Els resultats d’aquesta recerca podrien utilitzar-se per a futures estratègies de màrqueting.

Categorías Alimentación