Alimentación
»
»
»
»
»
»
Aquests aliments ajudaran els teus ossos a mantenir-se sans 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Aquests aliments ajudaran els teus ossos a mantenir-se sans 

Les malalties que poden posar en escac la salut dels teus ossos, a mesura que compleixes anys. L’osteoporosi; la artrosis; o la malaltia de Paget són alguns dels problemes als quals pots enfrontar-te.

Resulta fonamental intentar prevenir-los, i amb l’alimentació es pot solucionar

L’alimentació juga un paper essencial, en aquest cas el calci acapara tot el protagonisme, un mineral que participa en la formació i regeneració del teixit ossi, assegura el correcte funcionament de els músculs, contribueix a la coagulació de la sang.

Els aliments que poden ajudar-te són: les verdures de fulla verda, els vegetals de fulla verda també són rics en calci, una tassa d’espinacs cuits aporta el 25% del calci diari recomanat; el salmó, aquest peix blau no només posseeix una gran quantitat d’àcids grassos Omega-3, també inclou calci.

La fruita no podia faltar, la vitamina C participa en la formació de col·lagen, una molècula proteica que aporta resistència al teixit ossi. Mentre que el marisc fa referència a el zinc, un mineral que contribueix al manteniment dels ossos, a més d’afavorir el sistema immunitari i protegir les cèl·lules de l’estrès oxidatiu.

Categorías Alimentación