Alimentación
»
»
»
»
»
»
Els cinc aliments que t’ajuden a perdre pes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

Els cinc aliments que t’ajuden a perdre pes

Molts dels quals inicien les seves dietes les hi acaben saltant amb algun ultraprocessat, no cal desesperar-se: cada vegada són més les veus dels qui ens adverteixen que el problema no està en les calories, sinó en la qualitat de les mateixes i l’efecte saciante d’un determinat aliment.

Deixar de menjar aliments com els llegums o la fruita seca, perquè tenen moltes calories, és un error

Menjar aliments sense processar evita consumir grans quantitats i, en conseqüència, sobrepassar les recomanacions de calories diàries. Per això et nomenem una llista d’aliments que ens ajudaran a perdre pes, com per exemple; l’alvocat,  aporta una mica més de 140 calories per cada 100 grams i té un 12% de greix, no obstant això, els greixos que conté són monoinsaturadas i aporta un 2% de fibra.

La fruita seca també pot formar part d’una dieta saludable i, fins i tot, ajudar a perdre pes

El salmó és un dels peixos més calorics no obstant això, les seves calories provenen de les seves proteïnes, que suposen un 20% de la composició, és una font d’àcids grassos omega-3 que són beneficiosos per a la salut cardiovascular.

La bresquilla i tota la fruita conté sucre però es considera intrínsec,i el seu 1,5% de fibra li confereix efecte saciant i gairebé el 90% de la seva composició és aigua. 

I per a acabar, els formatges, en general, tenen una gran aportació de proteïnes, però també de calories, no obstant això el formatge de Burgos, té un valor energètic moderat i una alta aportació de proteïnes, malgrat tenir menys calories.

Categorías Alimentación