Alimentación
»
»
»
»
»
»
L’hora del sopar pot augmentar el teu pes 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

L’hora del sopar pot augmentar el teu pes 

Hi havia sospites sobre l’associació entre el sopar tardà i el temps de somni, un equip liderat per Adnin Zaman, de la Universitat d’Acolorit, en Denver ha utilitzat una triple tecnologia per a aplicar el somni i la ciència circadiana a la medicina amb la finalitat d’identificar el risc de guanyar quilos en algunes persones.

L’equip va registrar diàriament els patrons de somni, activitat física i alimentació de 32 participants, amb sobrepès i obesitat, per a detectar quins hàbits contribueixen a l’excés de quilos en alguns individus.

Es va utilitzar un dispositiu electrònic anomenat activPAL en les seves cuixes i un altre que va avaluar els patrons de somni i vigília

Van observar que, la durada del somni nocturn era similar per a tots, les persones que menjaven més tard també es dormien després. La seva conclusió és que menjar més tard s’associa amb un índex de massa corporal més elevat i també amb major greix corporal.

Els resultats porten als investigadors a pensar que modificant uns hàbits específics les persones obeses podrien millorar la seva salut. I conclouen que l’ús continuat d’aquesta mateixa tecnologia per a obtenir registres diaris de les nostres conductes contribuiria a desenvolupar programar de prevenció i tractament per a molts problemes.

Categorías Alimentación