Aquestes són les zones de València on més ha baixat el trànsit 

La intensitat mitjana diària de vehicles (IMD) va tornar a caure a València el mes de maig passat respecte al mateix període de l’any passat, per la qual cosa el «cap i casal» ja acumula 17 mesos consecutius de descens del trànsit.

La baixada en la circulació va ser de 0,9%, malgrat que a València van accedir més vehicles que fa un any

Russafa s’ha convertit l‘epicentre de el descens del trànsit a la ciutat, gràcies al carril bici de l’avinguda Regne de València i la seva continuació al carrer Russafa. Al carrer Russafala reducció de el trànsit va ser del 34,1 per cent al maig, és a dir, passen 6.164 vehicles menys que maig de 2018.

En Regne de València el descens és del 16,6 per cent i 3.471 desplaçaments mínims. I en l’últim tram de Marquès del Túria, just en l’encreuament amb les dues vies anteriors, la baixada va ser del 12,7 per cent, és a dir, 8.144 cotxes menys.

El descens del trànsit s’ha produït un autèntic ‘boom’ en l’ús de la bicicleta i el patinet

En Russafa ja es produeixen de mitjana diària 2.341 desplaçaments sostenibles, mentre que el Regne de València la xifra aconsegueix els 1.473 en una de les espires de mesurament. En general la reducció del trànsit al maig va ser molt tímida, de solo un 0,9 per cent.

En la corona de Ronda Tránsitos la baixada del trànsit va ser de l’1 per cent, mentre que en grans vies i altres grans avingudes de la ciutat va ser del 2,1 per cent, i finalment, la Ronda Interior la caiguda de la intensitat mitjana diària va ser de 1,3 per cent.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]