ATLETISME | Castelló es prepara per al mundial de trail 2018

La competició es celebrarà al mes de maig de 2018 però Castelló ja es prepara per al gran esdeveniment esportiu de l’any.

Les xifres parlen, a priori, d’un impacte d’1,2 milions d’euros per al Campiont del mon de trial inclòs al Penyagolosa trails amb 450 atletes, 50 tècnics que arribaràn des de 40 païssos i que està previst que generen vora 1.750 pernoctacions a tota la província de Castelló. Segon confirma el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, “és la primera volta en la nostra història que acollim un mundial de seleccions nacionals d’estes característiques, la primera volta que reunim esta quantitat d’atletes al voltant de l’entorn del Penyagolosa”.

Així, Castelló asumeix el repte d’organitzar este event que situarà a Castelló en l’elit mundial per l’impacte indirecte i la repercusió de les imatges i la reputació que dòna esta competició esportiva. El mundial de trail ha batut enguany el rècord d’inscripcions amb 5.571 sol·licituds, quantitat que ha quedat reduïda per seguretat i per respecte al mig ambient.

Per al huit de maig s’espera l’arribada de les primeres seleccions i dos dies després tindrà lloc la desfilada de tots els participants que competiràn al mundial pels carrers de Castelló.

 

A la mitjanit del dissabte 12 de maig es donarà l’eixida de la carrera CSP i a les 6 del matí al Campionat del món de trail. Per a diumenge 13 està previst el lliurament de premis i la cerimònia de cloenda.

 

 

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]