ATLETISME | Luis Manuel Corchete representarà a Torrevieja a la Copa d'Europa de marxa

El atleta de Torrevieja Luis Manuel Corchete participarà als 50 quilòmetres  de la Copa d’Europa de marxa que es disputaràn el proper 21 de maig a la localitat txeca de Podebrady.

L’alacantí acudeix a la cita continental després de proclamar-se subcampió d’Espanya el passat mes de març a El Hierro.

La selección espanyola de marxa es concentrarà a Benicàssim del 30 d’abril al 6 de maig per a preparar esta important competició i el jove atleta junior del Playas de Castellón Eloy Hornero també ha sigut convocat per la federació d’atletisme.

Luis Manuel Corchete acumula una gran experiència en campionats internacional. A la Copa d’Europa de marxa 2015 va ser el segon espanyol en creuar la linia d’arribada, al 16é lloc de la general absoluta.

A la seua catorzena temporada com a federat, l’atleta entrenat per José Antonio Carrillo, ha aconseguit a més de la plata del campionat d’Espanya de marxa en ruta de Valverde, el bronze al campionat autonòmic de marxa en ruta al mes de febrero a Castelló i també bronze al gran premi de marxa atlética ciutat de Guadix- Memorial Manuel Alcalde al novembre de l’any passat amb una marca de 20:51 en els 5 quilòmetres de la competició.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.