Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Orlando Ortega en búsqueda de la medalla en la Diamond League de Birmingham

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

ATLETISME | Orlando Ortega en búsqueda de la medalla en la Diamond League de Birmingham

Molt curta l’expedició espanyola que aquest cap de setmana competirà en la Diamond League de Birmingham, i és que el combinat nacional només comptarà amb 4 representants, entre els quals destaquen el medalla de plata europeu en 3000 metres obstacles, Fernando Carro, i el medalla de bronze en els 110 metres tanques, Orlando Ortega. Foto: Orlando Ortega. Moment en el qual aconsegueix la plata olímpica.

L’hispà-cubà és precisament l’únic representant amb el qual compta la Comunitat Valenciana, encara que és un dels quals quasi assegura medalla en cada competició que disputa, l’última en el ja citat campionat d’Europa on malgrat el mal inici va acabar en el podi.

Dia decisiu per a l’atletisme valencià

Orlando Ortega, atleta del Club CAVA de la localitat d’Ontinyent saltarà al rode aquest migdia, quan disputarà les semifinals que arranquen a partir de les 14:03 i en les quals el representant de la Comunitat Valenciana correrà pel carrer 6 en la segona sèrie al costat del campió europeu Pascal Martinot-Lagarde que ho farà per la 7.

El francès i l’espanyol són els dos únics participants en la Diamond League que han aconseguit baixar en algun moment de la seua carrera dels 13 segons, per la qual cosa són dos dels grans favorits, sense oblidar del jamaicà Ronald Levy, l’home amb millor marca de l’any d’entre els participants amb el seu 13.13.

Cal destacar la baixa del gran dominador de la Diamond League enguany i medalla de plata en el passat europeu de Berlín, Sergey Shubenkov, que ja té el seu lloc assegurat en la gran final del 31 d’agost a Brussel·les, per la qual cosa no estarà en la prova anglesa, obrint el ventall i deixant amb més opcions encara a Orlando Ortega.

Categorías Atletismo