ATLETISME | Burjassot acollirà el Campionat Autonòmic de Marxa en Ruta

La localitat valenciana de Burjassot serà de nou l’epicentre de l’atletisme valencià. Després de la celebració del Campionat d’Espanya de Marxa fa poc més d’un any, la població del nord de València acollirà el Campionat Autonòmic de Marxa en Ruta. Foto: Club d’Atletisme Platges de Castelló.

També es duran a terme competicions de menor categoria per als més xicotets

A més del Campionat Autonòmic, Burjassot acull al seu torn la disputa de la Copa Llevant, on les federacions d’atletisme de la Comunitat Valenciana i de la Regió de Múrcia s’uneixen en una competició que es durà a terme en el mateix recorregut que la carrera de categoria autonòmica.

El Campionat Autonòmic de Marxa en Ruta l’organitza el Club d’Atletisme Els Sitges

Al costat d’aquestes dues proves es disputa, al seu torn, el reconegut VIII Gran Premi de Marxa en Ruta “Ciutat de Burjassot”, organitzat en aquest cas per l’Ajuntament de la localitat de L’Horta Nord. Per tant, la població de Burjassot tornarà a viure la festa de l’atletisme entre els seus carrers per a començar l’any 2019 amb magnificència.

Cartell promocional de les proves. Foto: Ajuntament de Burjassot.

Les tres competicions es duran a terme el pròxim 12 de gener de 2019, quan els corredors senten el tret d’eixida en l’Avinguda de Vicent Andrés Estellés a partir de les 16:00, quan s’inaugure l’any d’atletisme valencià en la capital d’aquest esport.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.