Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Tres clubs valencians a la conquesta de la Copa del Rei i de la Reina 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

ATLETISME | Tres clubs valencians a la conquesta de la Copa del Rei i de la Reina 2019

El pròxim dissabte 2 de febrer el velòdrom Antonio Elorza de Sant Sebastià acollirà una doble cita imperdible per als amants de l’atletisme: la Copa del Rei i la Copa de la Reina. Competicions que reuniran els millors clubs del panorama nacional i en el qual comptarem amb triple representació valenciana: Fent Camí Mislata, Platges de Castelló i València Esports.

Copa de la Reina

El València Esports defensa títol en la categoria femenina, un trofeu que tractaran de tornar a conquistar i per al qual hauran de lluitar amb ungles i dents contra el CA Platges de Castelló, FC Barcelona, AA Catalunya, Grupompleo Pamplona, At. Sant Sebastià, AD Marathon i Súper Estimés BAT.

El club valencià pot presumir de ser el més llorejat de la Copa de la Reina: ostenten ni més ni menys que 24 títols en aquesta competició. Veurem si les xiques de la capital del Túria són capaços de revalidar el títol i prolongar una hegemonia històrica.

Copa del Rei

En la categoria masculina és l‘FC Barcelona el vigent campió. Els catalans, els qui porten coronant-se els dos últims anys, tractaran de ser destronats pel CA Platges de Castelló. El club castellonenc somia amb arrabassar el títol als catalans i sumar el seu cinquè títol en la competició.

Els valencians del Fent Camí Mislata també donaran molt que parlar en la competició masculina, on és molt probable que els vegem pujar-se al podi. La resta d’equips que participaran són: Reial Societat, Tenerife CajaCanarias, Alcampo Scorpio 71, Atletisme Numantino i AD Marathon.

Vuit atletes de la Comunitat Valenciana

Entre els primers llocs de les llistes d’inscrits per a totes dues Copes ens topem amb un total de vuit atletes federats per la Comunitat Valenciana. En 60ml Yunier Pérez amb 6.74 (Platges Castelló); en els 1.500 metres el seu company d’equip Víctor Ruiz amb una marca de 3.44:03, el també del Platges Gènesi Romer en els 60m barres amb 8.32.

Continuem amb el playero Miguel Ángel Sancho que en salt d’altura compta amb 2,18; la seua companya Cristina Ferrando en canvi registra 1,73; en salt de longitud està Fátima Diame (València Esports) amb 6,39; en triple salt la seua companya Diana Zagainova amb 13,55; i finalment Àngel Poveda (Alcampo Scorpio 71) en llançament de pes amb 18,04.

Categorías Atletismo