Marta Garcia

AUTOMOBILISME | Marta García es situa tercera en la general de les W Series

Malgrat patir molts problemes amb el seu cotxe, la pilot valenciana va sumar uns importants punts en la tercera prova de la W Sèries disputada a Misano que li col·loquen tercera en la general de les W Series. Foto: Marta García.
Després de les carreres de Hockenheim (Alemania) y Zolder (Bélgica) la jove valenciana de 18 anys ha demostrat en Misano (Italia) la regularitat a la que ens té acostumats. Així, va sumar uns punts que la colquen tercera en la general de la W Series en la seua primera participació.

A tan sols dos dècimes del millor crono el dissabte

Marta es va quedar a sols dos dècimes del millor crono en la primera sesió. No obstant això, en la segona el seu cotxe va tindre problemes i no va poder finalitzar entres les primeres. La corretja va ser danyada per una pedra i García no va tindre més remei que apagar el seu monoplaça amb el motor fumejant.

En la sesió del dissabte Marta acabà sèptima a pesar que el cotxe ja li marcava alguns errors. Malgrat tots aquests contratemps, la pilot valenciana va aconseguir un sisé lloc en la tercera carrera de la temporada en les W Sèries.

La pilot alacantina ara tindrà que preparar els examens de Selectivitat.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]