Més de 5.000 euros en ajudes per a comprar vehicles sostenibles 

Durant el primer trimestre de 2019, la Comunitat de Madrid tornarà a editar el pla de Mobilitat Urbana Sostenible (MUS) augmentarà així la seva dotació un 50%, per a l’adquisició d’un vehicle sostenible.

S’arribarà fins als 3 milions d’euros en ajudes a usuaris particulars

La primera edició, contemplava incentius de fins a 5.500 euros per l’adquisició d’un vehicle elèctric, i de fins a 2.500 euros en cotxes bifuel. Els concessionaris van complementar aquestes ajudes amb fins a 1.000 euros per a la instal·lació del punt de recàrrega elèctric.

Van ser 555 compradors els que es van beneficiar del pla MUS dels quals 269 van ser vehicles elèctrics; 133 automòbils amb gas liquat de petroli; 130 cotxes híbrids; i 22 motocicletes elèctriques.

A més, la Comunitat de Madrid va anunciar que duplicarà les ajudes per a la renovació de taxis, amb dos milions d’euros. El mes de setembre passat es van aprovar ajudes per a la renovació d’ells, dotades amb un milió d’euros.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.