El model Porsche Taycan ofereix 3 anys de recàrregues gratis

La companyia alemanya ja ha començat a enviar als reservistes del vehicle Porsche Taycan els packs de benvinguda, i ha revelat una bona notícia per a ells. 

La més sorprenent ha estat la gratuïtat de les recàrregues del vehicle durant els tres primers anys, encara que hi haurà limitis. Seran els usuaris nord-americans del Porsche Taycan els que comptin amb recàrregues gratuïtes durant tres anys en la xarxa de carregadors de ElectrifyAmerica.

Aquesta iniciativa es podria estendre també a els Taycan europeus

El que ofereix la companyia alemanya als propietaris de el Porsche Taycan són 3 anys de recàrregues del vehicles gratuïtes, però existeix una limitació, i és que el vehicle comptarà amb recàrregues gratuïtes de fins a 30 minuts.

Es tracta de recàrregues d’un màxim de 30 minuts, més enllà d’aquesta durada aquesta deixarà de ser gratuïta. Als Estats Units hi haurà un total de 300 punts de càrrega disponibles per als Taycan, a una distància de 113 km entre si.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.