Automoción
»
»
»
»
»
»
Aquests són els vehicles protagonistes en el Saló de Ginebra 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

Aquests són els vehicles protagonistes en el Saló de Ginebra 

Els vehicles elèctrics de zero emissions han estat els més nomenats en el Saló de Ginebra 2019, en l’edició número 89, i aquests són els més destacats. 

En primer lloc es troba el Bugatti La Voiture Noire, es tracta del cotxe nou més car de la història, amb un preu d’11 milions d’euros, s’ha fabricat només una unitat, posseeix un motor 8.0 W16 de 1.500 CV i 1.600 Nm de parell màxim, amb tracció integral i caixa del canvi automàtica de set relacions.

En segon lloc, es troba l’Alfa Romeo Tonale, el seu disseny és pràcticament de producció, i utilitzarà un sistema de propulsió híbrid. A continuació trobem l’Audi Q4 e-Tron Concept una proposta de naturalesa 100% elèctrica i situat entre els Q3 i Q5, i utilitza un sistema de propulsió format per dos motors. 

Ferrari F8 Tribut va ser concebut com un homenatge a tots els motors V8 utilitzats per Ferrari, amb 720 CV i 770 Nm que li porten de 0 a 100 km/h en 2,9 segons, de 0 a 200 km/h en 7,8 i a aconseguir una velocitat màxima de 340 km/h. 

Finalment, el Koenigsegg Jesko aconsegueix una càrrega per l’efecte del vent de fins a una tona, i destaca per haver evolucionat el conegut motor 5.0 V8 biturbo de la marca perquè pugui desenvolupar xifres de potència astronòmiques.

Categorías Automoción