Automoción
»
»
»
»
»
»
La companyia BMW llança el seu patinet elèctric de luxe 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

La companyia BMW llança el seu patinet elèctric de luxe 

Les bicicletes elèctriques i els patinets elèctrics, s’han ensenyorit dels carrers com a principal alternativa al vehicle de combustió, la companyia BMW el sap i ha llançat el seu primer patinet elèctric Premium.

El nou patinet BMW X2 City, amb un preu de 2.400 euros

Un patinet de bona qualitat ens costa com a mínim 300 euros, i altres models més avançats fins ara podien oferir-nos molta qualitat per 600 euros. Però BMW ha saltat per l’aire el sector amb un patinet de gran luxe per a arribar amb elegància al treball i a més sense contaminar.

S’adapta perfectament a usuaris de 1,60m i 1,90m

Aquest patinet té un disseny curiós, ja que compta amb unes rodes prou més grans que les d’un patinet tradicional. Les seves rodes grans són una garantia d’estabilitat, i el ample dels seus pneumàtics evitarà les burxades més habituals.

Aquest patinet pesa 20 quilos, i la bateria d’ions de liti té una capacitat de 408 Wh, per a donar-li energia al seu motor elèctric sense escombretes. Les bateries poden carregar-se per complet en dues hores, i ens donen una autonomia de fins a 35 quilòmetres.

La velocitat màxima que pot aconseguir és de 25 km/h, la màxima que legalment ha d’aconseguir

A més compta amb un connector micro USB per a poder recarregar el mòbil mentre anem en marxa. Finalment el seu preu, 2.400 euros encara que estem abans de res un vehicle BMW Motorrad.

Categorías Automoción