BÀDMINTON | El Club Bàdminton Xàtiva va brillar en el Campionat Provincial

Fins a set medalles va aconseguir el Club Bàdminton Xàtiva en el Campionat Provincial dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”. Remarcar que els de la Costera van tindre un total de dotze representants entre totes les categories participants. Fotos: CB Xàtiva.

Amb motiu del final de temporada, el dissabte passat dia 19 de maig es va celebrar en la localitat d’Enguera el Campionat Provincial de bàdminton, denominat els “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana“. Remarcar que el mencionat campionat es dividia per categories, sent estes: Sub-13, Sub-15 i Infantil.

Entre totes elles, cal destacar que el club amb més representació va ser el Club Bàdminton Xàtiva, que comptava amb fins a dotze esportistes entre totes les categories. A més, el propi equip de la Costera va ser el que més va brillar, ja que es va fer amb un total de set medalles.

Aprofundint en aquestes set medalles, destacar que en la modalitat de dobles femení, dins de la categoria Sub-13, les esportistes xativines Irene Soler i María Sanz (en la foto posterior) es van proclamar campiones després de collir una impecable fase de grups i una fantàstica final. A més, la mateixa María Sanz també es va penjar la medalla de bronze en la categoria individual.

irenemaria

D’altra banda, en dobles masculins, la parella xativina formada per Vicent Molina i David Palop es van proclamar subcampions després de caure derrotats en una més que disputada i dura final, la qual es va decidir en el tercer i definitiu set.”

En quant a la modalitat masculina individual de la categoria Sub-13, el CB Xàtiva es va fer amb la medalla de plata per mitjà del seu representant Adrián Ramón, que va arribar a la final després de quallar una extraordinària actuació en la fase de grups. Junt amb ell, en el pódium el va acompanyar el seu company Vicent Molina com tercer classificat.

Finalment, ja en la categoria Sub-15, el xativí Héctor Cimas es va penjar la medalla de bronze en la categoria individual. Destacar també que en la modalitat de dobles, la parella Hugo Medina – Jaume Tur, a pesar de ser alevins, van aconseguir ficar-se entre les sis primeres parelles de la categoria Infantil.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.