Bàsquet
»
»
»
»
»
BASQUET | El Melilla passa per damunt del TAU Castelló al primer combat cap a la lliga ACB

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

BASQUET | El Melilla passa per damunt del TAU Castelló al primer combat cap a la lliga ACB

Dolent debut del TAU Castelló en el ‘play-off’ d’ascens a la màxima competició nacional de basket a Espanya, l’ACB, i és que el conjunt castellonenc ha caigut per un contundent 95-67 en la pista d’un Melilla que va ser superior des de l’inici. Foto: Melilla Bàsquet.

A pesar que en els primers compassos el duel es va mantenir igualat, amb els de Melilla sempre una mica per davant, a poc a poc els locals, esperonats per la graderia van ser distanciant al conjunt de la Comunitat Valenciana, fins a acabar amb un 28-20 al primer quart. Amb un parcial molt similar al dels primers 10 minuts, el Melilla va seguir allunyant-se d’un TAU que va començar a veure que aquest no anava a ser la seua trobada. L’efectivitat més enllà del 6.75 que van mostrar els locals els va valdre per a anar-se al descans amb un +15 (49-34).

Després de la represa, la piconadora ofensiva va passar per sobre del conjunt castellonenc, i guiats per un magnífic Edu Durán, que va culminar la seua actuació amb 20 punts, secundat per Fran Guerra, amb 22 de valoració i un +18 amb ell en pista, el Melilla va començar a distanciar-se de forma insalvable, i és que en la tercera cambra, van aconseguir ni més ni menys que 29 punts, anotació NBA per a sentenciar el partit amb el 78-52. La cambra més igualada, i amb presència de la trucada segona unitat, va anar l’últim, en el qual malgrat tot, també es van portar els locals per a apuntillar un primer envit marcat per l’efectivitat en els tirs de tres punts. Al final, el resultat en els últims deu minuts va ser de 17-15, per a signar el 95-67 final. El millor del TAU Castelló va ser García amb 12 punts i 12 de valoració.

Malgrat la contundent derrota, el TAU tindrà una segona oportunitat d’assaltar el Javier Imbroda aquest mateix diumenge a les 18:00 hores. cal recordar que és una sèrie al millor de 5, per la qual cosa en cas de guanyar el conjunt castellonenc podria segellar la seua passada a la semifinal per l’ascens enfront del seu públic.

Categorías BàsquetLiga LEB