Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El valencià Josep Puerto marxa cedit al TAU Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense
josep-puerto
Josep Puerto firma l'acord. Foto: València Basket.

BÀSQUET | El valencià Josep Puerto marxa cedit al TAU Castelló

Josep Puerto firma l'acord. Foto: València Basket.

Una de les grans promeses del bàsquet valencià, Josep Puerto, jugarà cedit la pròxima campanya en el TAU Castelló, en LEB Or. El jove jugador de 20 anys continuarà el seu progrés en el conjunt castellonenc després que tots dos clubs de la Comunitat arribaren a un acord en el dia d’ahir.

Segona cessió consecutiva de Josep Puerto

Puerto és una de les joies de la pedrera de València Basket. Després de comptar amb minuts en Lliga Endesa, Eurocup i fins i tot en Eurolliga, Puerto va marxar cedit al Liberbank Oviedo en la passada temporada. Després de finalitzar la seua cessió, el club ‘taronja’ ha decidit cedir-lo a un altre equip de la mateixa categoria perquè continue foguejant-se.

L’aler d’Almussafes no tenia buit en el ‘roster’ de València Basket, per la qual cosa una eixida en forma de cessió era l’idoni per a poder gaudir de Josep Puerto amb la samarreta del conjunt ‘taronja’ a llarg termini. En declaracions oficials al club, el conseller delegat Paco Raga afirma: «considerem que aquesta cessió és la millor opció per al desenvolupament de Josep en aquest moment de la seua carrera».

Puerto compta amb minuts en Lliga Endesa, Eurocup i Eurolliga

A més, Raga argumenta: «El TAU Castelló és un equip valencià, consolidat en la LEB Or, i permetrà a Josep Puerto continuar amb el seu creixement com a jugador estant prop del seu entorn familiar i esportiu». Veurem si l’aler d’Almussafes aconsegueix brillar a Castelló i retornar a València amb la possibilitat de romandre, d’una vegada per sempre, en el primer equip.

Por Golsmedia

Categorías Bàsquet