València Basket cau en la pròrroga a Múrcia i el lloc de Ponsarnau perilla

L’última oportunitat de Ponsarnau per a mantindre el seu lloc com a entrenador de València Basket passava per aconseguir una victòria a casa del UCAM Murcia, i no ho va conseguir. Els taronja caigueren després de una intensa pròrroga per 97-95.Foto: ACB.

El primer quart taronja va ser per a oblidar. El nul encert ofensiu més enllà de Dubljevic, unit a la falta de rebot ofensiu va desencadenar un avantatge murcià massa gran per al primer quart. Booker va brillar pel combinat local, que va trobar en el rebot ofensiu i en la febleça defensiva valenciana els seus bastions per a anar-se amb 24-13 al segon quart.

Partit marcat en el segon quart per les qüestions extraesportives

El segon quart va estar marcat per les accions extraesportives. Així i tot, els primers cinc minuts València Basket va recuperar l’avantatge i va tindre gran fortalesa en les bones entrades a canastra, deixant de costat els triples.

En l’extraesportiu, Labeyrie va xutar una botella que va donar en un aficionat. Aquest va realitzar alguna cosa que la televisió no van captar i que va enfadar monumentalment al francés, que van haver d’apartar-li de la banqueta. Posteriorment, Abalde va realitzar dues tècniques, demostrant que estava fora del partit. Es autoexpulsó i va provocar que UCAM augmentara l’avantatge fins al 46-34 amb el qual van marxar al descans.

El descans li va vindre de luxe a València Basket. Malgrat un inici continuista, València Basket va aconseguir endollar-se des del triple de mà de Loyd, San Emeterio i Colom. A més, es va recuperar el rebot i la defensa en la pintura per a tancar el tercer temps per 60-61.

El quart temps va caminar marcat per la tensió, la intensitat i el bon moment de tots dos equips, que s’intercanviaven els estats de forma. Amb el pas dels minuts el partit es tancava, Labeyrie treia casta, Loyd es trobava encertat en el triple i Quino trobava resultats en les seues entrades a la zona. Amb empat en el marcador i amb possessió murciana mancant 15 segons, Jordan Loyd va robar i Colom es va plantar en el perímetre, va llançar, però no va entrar. A la pròrroga.

Pròrroga agònica a Múrcia

L’intercanvi de canastres i triples deixava el partit igualat. Les canastres murcianes feien explotar el feu de UCAM, però València Basket caminava ràpid per a calmar les aigües. Però dos triples seguits del quadre murcià mancant un minut sepultaven les opcions de victòria del quadre valencià. è anotà un altre triple que ficava a València al partit.

Quan UCAM va moure bé la pilota i va anotar una canastra a plaer, Doornekamp va traure un gran triple de la seua cistella per a posar a València Basket a dues restant 24 segons. Anotats els dos tirs lliures, Doornekamp tornava a anotar una canasta de tres punts que ficava més si cap a Valencia. Fallaren l’últim tir lliure, i amb déu segons restants, Loyd errà el últim llançament. Derrota.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.