Bamba Fall en una acció del partit. Foto: José Francisco Martínez (@jfmg0409).

BÀSQUET | Bamba Fall aconsegueix 41 de valoració en el seu debut amb HLA Alacant

Bamba Fall en una acció del partit. Foto: José Francisco Martínez (@jfmg0409).

Aquest cap de setmana es disputa la primera jornada de LEB Or, amb el HLA Alacant tractant de barallar per l’ascens a Lliga Endesa després d’un llarg periple per la categoria de plata del bàsquet espanyol. En la seua primera posada en escena, el quadre alacantí va aconseguir remuntar i véncer al Real Canoe per 99-96 amb un clar protagonista: Bamba Fall.

El pivot senegalés s’estrenava amb el HLA Alacant, i no va poder fer-ho de millor forma. Fall va anotar 28 punts, va aconseguir 13 rebots i va col·locar 3 taps. No content amb això, va collir un 11/13 en tirs de camp. Dades que li van portar a aconseguir 41 punts de valoració en el seu primer partit amb la samarreta del HLA Alacant.

41 punts de valoració per a Bamba Fall

En la primera meitat, els alacantins es van recolzar en el pivot senegalés per a no despenjar-se del partit, ja que Real Canoe es trobava en un gran estat de forma, sobretot des del triple. Al descans, la trobada marxava amb un 45-56 que no deixava gens tancat per a la segona meitat.

Va ser en el tercer quart quan el HLA Alacant va despertar. Els triples van començar a entrar i Fall agranava qualsevol rebot i anotava des de la pintura per a remuntar la trobada. Després de la conclusió del tercer quart, la trobada marxava 73-68 a favor dels alacantins, amb un Mamba Fall que ja aconseguia 23 punts i deu rebots amb 33 de valoració.

Gran remuntada en el tercer quart

Finalment, el HLA Alacant va tancar la trobada en els minuts finals i, malgrat la insistència de Real Canoe, els locals van aconseguir la primera victòria de la temporada per 99-96 amb la gran actuació d’un Bamba Fall que presenta la seua candidatura a jugador estrela de l’equip i, per què no, del campionat.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.