»
»
»
»
»
HANDBOL | Patricia Alonso Jiménez rep el gran homenatge del cap de setmana.

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

HANDBOL | Patricia Alonso Jiménez rep el gran homenatge del cap de setmana.

Jornada de comiats la de dissabte al pavelló del Cabanyal. Es retirava una de les més grans jugadores de la història de l’handbol espanyol.

Patricia Alonso Jiménez diu adéu a l’esport que l’ha donat tot.

Esta madrilenya que va començar a jugar a les categories inferiors del CB Leganés, va ser anomenada millor jugadora i màxima golejadora del mundial júnior de la Xina al 1998. En aquell moment, era la millor jugadora del mon de la seua edat. Cristina Mayo, la millor entrenador de la història de l’handbol valencià, ho sabia i la va fitxar amb 20 anys per a l’Osito L’Eliana.

Tota una carrera per la Comunitat Valenciana

I després Ferrobús Mislata, Elda Prestigio, Cementos La Unión, Sagunt va ajudar-la a fer més gran el seu curriculum: 4 lligues, 4 copes de la Reina, 4 supercopes d’Espanya i dos copes ABF.

Fixa a la selección nacional on va jugar 100 partits anotant 220 gols. Medalla d’or als Jocs de la Mediterrània d’Almeria 2005 i plata als de Tunísia de 2001, encara que el seu somni va cumplir-se a 2004 quan va formar part de les “guerreres” als jocs olimpics d’Atenes.

Va provar sort a França, jugà al Besançon abans d’arribar al Canyamelar València, la seua ultima parada.

Dissabte sigué la ultima jugadora en ser presentada i li regalaren un ram de flors i algun detalla més en agraïment de la seua profesionalitat i carisma.

Amb la presència de les autoritats

El partit va detindre’s a 46 segons per al final i aparegueren al parquet el president de la Federació Espanyola d’handbol, Francisco Blazquez i la regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau. Li feren un regal. Així es fan les coses. Mentre les mirades enfocaven cap al centre de la pista, els dos entrenadors parlaven a la banda.

Planificaren els segons que restaven. Els ultims 46 segons de la carrera d’una estrel.la de l’handbol espanyol. S’assenyalà penal a favor del Canyamelar València. S’esperà a que el cronómetre estiguera a zero. Per supossat, la llançadora era Patri. El seu ultim llançament com a profesional. Així acabà, com més l’agradava. Llançant a porta. Una gran de l’esport espanyol va dir adéu.