Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Fi del curs en ASOBAL i salvació del BM Canyamelar en Lliga Guerreres

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Ontiveros celebrando un gol al Albacete

HANDBOL | Fi del curs en ASOBAL i salvació del BM Canyamelar en Lliga Guerreres

La ASOBAL va tancar la temporada amb derrota dels dos representants valencians, mentre que en la Lliga Guerreres, restant una jornada, tot queda decidit. El BM Canyamelar seguirà en la màxima categoria, encara que no ha corregut la mateixa sort el BM Castelló, que descendeix a la categoria de plata.

BM Logroño La Rioja 35 – 27 BM Benidorm

El BM va acomiadar la temporada a La Rioja amb una derrota. La intensitat de dos equips que no es jugaven gens sobre la classificació final va ser el determinant per al nivell del partit. Amb les defenses més passives que de costum, el xoc es va anar al descans amb un 18-15 per als locals.

Ddkl5uAW0AAgMzO

El BM Benidorm no va eixir bé en la segona meitat; alguna cosa que sí va fer el BM Logroño, que va ficar una marxa més al partit per a anar-se fins a cinc gols en el marcador, resultat tranquil amb el qual van afrontar el tram final del encontre. Finalment, la distància es va incrementar encara ,més fins als vuit punts.

Bidasoa Irún 33 – 26 Fertiberia BM Puerto Sagunto

Vesprada de comiats a Irun. El Fertiberia BM Puerto de Sagunto va dir adéu a la ASOBAL amb una derrota 33-26 davant el Bidasoa Irun. Com a aspecte positiu, cal destacar el debut del canterà de Primera Nacional Óscar Camacho així com l’entrada d’altres joves com Celorrio, Folqués, Pablo Fernández i Chueca, els qui van disputar els últims segons del club en la màxima categoria de l’handbol nacional.

713d3f4e-ee93-41a7-9041-341508164206-400x225@2x

El partit es va decantar definitivament en la segona meitat, ja que els gols de Jaka, Folqués i Nejc van mantindre amb vida als blanc-i-vermells abans del descans. No es va poder evitar la derrota, com tampoc va poder evitar-se en el seu moment la pèrdua de categoria.

BM Base Villaverde 24 – 47 BM Canyamelar

El conjunt valencià va vèncer i va aprofitar la derrota del BM Castelló per a segellar definitivament la seua permanència en la Lliga Guerreres, la màxima categoria de l’handbol femení nacional.

I el conjunt valencià ho va fer en gran, amb una golejada en la pista del cuer, que no ha sumat un sol punt en tota la temporada, per a així aconseguir mancant una jornada l’objectiu de la salvació.

Bera Bera 29 – 23 Elche Mustang

El Elche Mustang visitava la pista del Bera Bera, equip que es disputarà la lliga en l’última jornada ja que és el primer classificat empatat a punts amb el Guardes, i va tancar la temporada lluny de casa amb una derrota 29-23.

DdqjbedV4AAaiO7

L’equip il·licità, que ja havia fet els deures assegurant la seua permanència la jornada anterior, va plantar cara davant un rival favorit però no va poder evitar la derrota. L’última jornada rebran en la seua pista al Base Villaverde.

BM Mavi Nuevas Tecnologías 29 – 20 BM Castellón

No va córrer la mateixa sort el BM Castelló, que necessitava la victòria en el pavelló del Mavi Noves Tecnologies, equip complicat de la part alta de la classificació i esperar la derrota del BM Canyamelar en el seu respectiu partit davant l’equip cuer.

Les castellonenques consumen així el seu descens a la categoria de Plata amb un total de 8 punts després de 4 victòries, 0 empats i 21 derrotes en la present temporada.

Fotos: @cbm_elche, Fertiberia Puerto de Sagunto, CB Benidorm, Liga Guerreras

 

Categorías Balonmano