Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Ple de victòries per a celebrar l’ascens a Lliga Guerreres

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

HANDBOL | Ple de victòries per a celebrar l’ascens a Lliga Guerreres

L’ascens ja era oficial. De fet, a les xiques del BM Morvedre els va sobrar un dels tres partits de la Fase Final per a aconseguir escalar a la Lliga Guerreres Iberdrola, la màxima categoria femenina nacional, perquè ahir va vèncer en el seu segon compromís davant el Sporting La Rioja amb remuntada inclosa. Anteriorment, en la primera jornada, les valencianes havien donat la sorpresa imposant-se al Helvetia Alcobendas, rival favorit per l’ascens amb una altra gran demostració sobre la pista.

En la tercera jornada els esperava el Cleba León -amb dues derrotes en les primeres jornades- i les xiques del BM Morvedre han jugat per a gaudir sobre la pista: sense gens en joc, les saguntines han eixit a gaudir davant un OVNI replet que els va rebre entre aplaudiments i han guanyat còmodament després d’una gran segona meitat a l’equip de León per 31-23.

Amb el BM Morvedre, l’Helvetia Alcobendas -que partia com a favorit- és l’altre equip que ha aconseguit ascendir a la Lliga Guerreres

Manu Etayo era conscient, i malgrat que ja no es jugava absolutament gens davant el Cleba León, el tècnic volia el ple de victòries -tres de tres- en aquesta fase final i amb açò, el títol de Divisió d’Honor de Plata, que a més li garantira al conjunt valencià el primer lloc en la classificació nacional.

Davant el Cleba León, el BM Morvedre va saltar amb fins a 7 canteranes. El pavelló va ser una festa que va vibrar des de l’arrencada del partit amb les valencianes que sempre van estar per sobre del marcador. De fet, ho van portar al descans amb un favorable 16-13 i van acabar vencent en el partit amb una més que suficient renda de +8 punts.

Foto: BM Morvedre
Categorías Balonmano