Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Les Guerreres comencen trepitjant fort i amb estrena golejadora per a Ana Isabel Martínez

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Ontiveros celebrando un gol al Albacete

HANDBOL | Les Guerreres comencen trepitjant fort i amb estrena golejadora per a Ana Isabel Martínez

Tremenda victòria per al combinat femení en la primera cita de l’Europeu 2018, sent capaços de guanyar de forma contundent a Croàcia comptant amb protagonisme valencià.

La jugadora de l’Elche Mustang, Ana Isabel Martínez, es va estrenar en cita continental

I és que tant la portera Silvia Navarro, com les laterals esquerranes Ana Isabel Martínez, que va marcar el seu primer gol en una cita continental, com Lara González van contribuir al fet que Espanya vencera amb un solvent 25:18 a una Croàcia a la qual van neutralitzar totalment en la primera part per a arribar al descans amb el marcador de 15:5. Amb Espanya portant el ritme del partit, es va desenvolupar una primera part brillant en la qual a més del gran resultat també cal remarcar que es va registrar la primera diana continental de la jugadora de l’Elche Mustang, Ana Isabel Martínez.

Per la seua banda, la portera del Rocasa Gran Canària també va ser una de les destacades tenint en compte els pocs gols que van encaixar gràcies també a una intensitat defensiva molt alta de la Selecció Espanyola. Açò sí, en la segona part Croàcia es va refer i es va poder veure un partit molt més igualat, encara que amb Espanya sempre molt per damunt en el marcador, aprofitant-ho el seleccionador Carlos Viver per a rotar a les seues jugadores pensant també en els pròxims compromisos, arrancant d’una forma brillant aquesta competició que s’està duent a terme a França.

Demà s’enfronten a una Holanda que també ve de guanyar

La segona cita per a les Guerreres està programada per a demà dilluns a partir de les 21:00 hores, tenint com a pròxim rival a una Holanda que també ha començat la competició amb un triomf enfront d’Hongria, encara que molt més ajustat (25:28).