PRÈVIA BEISBOL | El CB Astros Valencia a la recerca de tornar a guanyar la Copa de SM El Rei

Aquest cap de setmana la localitat catalana de Sant Boi de Llobregat, i més en concret el seu Camp Municipal de Beisbol, acollirà la Copa de SM El Rei en la qual participa el CB Astros Valencia, tractant-se d’un torneig que consisteix en unes semifinals programades per al dissabte 19 i una gran final fixada per a la matinal del diumenge 20.

En primer lloc, a les 12:00 hores entraran en joc el Tenerife Marlins PC i el CB Barcelona, mentre que serà a la tarda, concretament a partir de les 17:30 hores, quan el CB Astros Valencia busqui el seu bitllet per a la gran final del diumenge a les 11:00 hores, enfrontant-se en les semifinals al club amfitrió, el CBS Sant Boi Beisbol.

polibeisbolcopadelrey001

Fa un any del gran èxit viscut en primera persona a la Comunitat Valenciana

Cal recordar que el CB Astros Valencia és el vigent campió d’aquesta competició que es van adjudicar fa gairebé un any, remarcant el fet que en aquella ocasió la Comunitat Valenciana va ser amfitriona d’aquest esdeveniment per primera vegada en la seva història, la qual cosa va fer encara més destacat.

Un altre fet significatiu i a tenir en compte és que els que no puguin desplaçar-se a terres catalanes podran seguir en directe tots els partits en LaLiga4Sports, demostrant-se la importància que té aquest prestigiós torneig en el qual participen els quatre primers classificats en la Lliga Nacional de Beisbol de Divisió d’Honor en 2017, on el combinat valencià va quedar subcampió, plaça que ocupen també aquesta temporada.

La Copa del Rey de béisbol se retransmitirá en directo, todos los detalles

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.