BEISBOL | Astros València passa per damunt de l'anfitrió i ja està a la final

L’equip valencià del Astros, el màxim favorit per a portar-se la Copa del Rei ja està en la final després de passar per sobre de l’amfitrió en un partit que va acabar en el setè inning ja que els de la Comunitat Valenciana tenien més de 10 carreres d’avantatge.

L’encontre va començar molt parell, amb una defensiva del Astros València mostrant-se molt sòlid durant les primeres entrades, guiats pel pitcher Yulman Riveiro, amb uns llançaments espectaculars que no deixaven opció al Sant Boi ni tant sols a colpejar la bola.

Després de 2 innings amb 1 carrera per als valencians i cap per als catalans, el partit es va trencar en la tercera, quan el Astros va col·locar un corredor en cada base i va aparèixer la figura de l’esquerrà Luis Pedraza, que amb un gran eslam en traure la pilota del recinte va trencar l’encontre sumant 4 carreres als nostres.

A partir d’ací el Sant Boi no va saber reaccionar, els constants canvis de pitcher no trobaven la forma de parar els golpeos valencians, i els catalans tenien molts problemes per a aconseguir colps, alguna cosa que no van aconseguir fins a la cinquena entrada, quan malgrat aconseguir una carrera els valencians van aconseguir 4.

Amb un resultat de 12-1 en la setena entrada, els catalans, que obrien el inning necessitaven sí o sí anotar per a seguir tenint opcions d’allargar l’encontre fins a la novena, però de nou la defensa va ser molt superior, i amb un altre 0 en el seu marcador, el partit va finalitzar amb el citat 12-1 i sense que els valencians hagueren de fer la seua setena.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.