El perquè estan augmentant les morts malgrat els avanços en els tractaments

Les taxes de mort prematura per insuficiència cardíaca estan augmentant, és cada vegada és més freqüent en adults joves, menors de 65 anys. La defunció es produeix malgrat els avanços significatius en els tractaments mèdics i quirúrgics per a la insuficiència cardíaca en l’última dècada.

Un estudi de la Universitat Northwestern ha registrat, aquest increment des de 2012

La insuficiència cardíaca és una malaltia del cor que afecta a la seva capacitat de bombar la sang i fer funcionar l’organisme. Es calcula que, als Estats Units, sis milions d’adults sofreixen aquest trastorn, la raó principal per la qual els adults majors ingressen a l’hospital.

Donat l’envelliment de la població i les epidèmies d’obesitat i diabetis, que són els principals factors de risc per a la insuficiència cardíaca, és probable que aquesta tendència continuï empitjorant.

La necessitat de l’activitat física regular i consumir una dieta saludable i ben balancejada

Per a combatre aquesta tendència, aconsellen centrar-se en millorar el control dels factors de risc, inclosos la pressió arterial, el colesterol i la diabetis, i a introduir canvis saludables en l’estil de vida que promouen un índex de massa corporal normal.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.