Cap de setmana de festivals a la Comunitat Valenciana 

Si per alguna cosa destaca la Comunitat Valenciana a l’estiu és per la gran quantitat de festivals que hi ha, i aquest cap de setmana coincideixen el Festival Internacional de Benicàssim (FIB) i el Pirata Rock de Gandia. 

El FIB celebra el seu 25 aniversari els dies 18,19, 20 i 21 de juliol en el municipi de Benicàssim, a la província de Castelló. És el festival que recull més música nacional i internacional, pop, rock, electrònica, no hi ha gènere que es resisteixi als seus encants. Alguns caps de cartell són Llana del Rei, Vetusta Morla, Fatboy Slim o Kings of Leon.

També es podrà gaudir amb Carolina Durant, George Ezra, o La M.O.D.A

D’altra banda, a Gandia se celebrarà la tercera edició del Pirata Rock els dies 18, 19 i 20 de juliol. Més de 40 grups, 3 escenaris, 3 dies de festival, 4 dies d’acampada, bus llançadora a la platja, activitats i tallers.

Els artistes convidats són: Ayax i Prok, Boikot, Beret, Rozalén, La M.O.D.A., L’Habitació Vermella, Berri Txarrak, Nats i Waor, Desakato, Dorian, Talc, Eskorzo, Sexy Zebras, El Canijo de Jerez, Nathy Peluso, Narco, Lola Indigo, Kaze, Macaco, Mafalda, Arnau Griso, Dakidarría, ElsCatarres, Pupil·els, Hard GZ, Suu, Smoking Souls, Zoo, entre altres.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]