Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Iñigo Elosegui i Eider Merino, campions sub23 d’Espanya a Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Blessed

CICLISME | Iñigo Elosegui i Eider Merino, campions sub23 d’Espanya a Castelló

Durant tota la jornada de dissabte s’han disputat les primeres proves en línia d’aquest Campionat d’Espanya de Ciclisme, albergat per la província de Castelló aquest cap de setmana. Al matí ha tingut lloc la prova sub23 masculina, mentre que en la jornada vespertina ha sigut el moment de la sub23 femenina en uns circuits de muntanya modificats amb eixida a Orpesa i arribada a Culla.

En la prova masculina, l’escamot ha hagut d’afrontar un circuit de 160 quilòmetres i el vencedor de la prova ha sigut el basc Iñigo Elosegui, qui fins ara havia brillat per les seues qualitats com rodador i contrarellotgista. Després d’una gran fugida s’ha imposat en la prova i s’ha portat un Campionat d’Espanya en el qual Carmelo Urbano s’ha penjat la plata i per darrere Biel Pons el bronze, entrant a 12 segons i a 2 minuts i 18 segons respectivament.

Els sub23 masculins han completat un circuit de 160 quilòmetres i les sub23 femenines de 120 quilòmetres

A la vesprada ha sigut el torn de les xiques. Després d’una intensa escapada, la basca Eider Merino s’ha quedat sola al costat de Gloria Rodríguez, encara que finalment ha acabat creuant la meta sola a menys de deu segons i coronant-se campiona d’Espanya. Per darrere, Gloria Rodríguez s’ha penjat la plata i Mavi García el bronze.

Aquest Campionat d’Espanya de Ciclisme en Carretera 2018 acabarà amb la jornada dominical, en la qual es disputaran les proves regna per a les categories elit i elit UCI, amb eixida a Castelló i meta a Benicàssim, i que comptaran amb alguns atractius com la pujada al Desert de Las Palmas o la participació dels ciclistes professionals que van confirmar la seua assistència com Valverde i Landa.

Foto: RFEF

Categorías Ciclismo