CICLISME | Arranca a València el Campionat d'Espanya de pista elit i sub 23

Aquest cap de setmana donarà començament el Campionat d’Espanya de ciclisme en pista en categoria elit i sub-23 en el velòdrom Luis Puig de València, on participaran diversos ciclistes valencians amb opció de coronar-se com a campions d’Espanya tant en categoria femenina com en masculina. Foto: FDM València.

Categoria femenina

En clau femenina, són vàries les ciclistes que es posicionen com a candidates a aconseguir el Campionat d’Espanya, com Isabel Ferreres, qui tractarà de portar-se l’or en les competicions de categoria sub-23. També sona amb força el nom de Cristina Martí, ciclista torrentina que es va portar el campionat d’Espanya sub-23 de ciclisme en pista fa un any a Palma de Mallorca. També cal destacar a Amparo Chapa, ciclista de categoria elit que es va portar el bronze en persecució femenina.

Durant el matí d’avui es disputen els entrenaments i les classificatòries de les diferents proves del campionat, però la primera final femenina es disputarà aquesta vesprada a les 17:00, i serà la prova de  persecució individual (3 km). A les 18:10 està programada la final de puntuació (25 km), la qual tancarà la jornada de competició del divendres.

El gruix de les finals es disputarà el dissabte i diumenge

La primera i segona sèrie de velocitat es disputaran a les 17:00 i 17:40, respectivament. També es disputaran les de scratch i 500 mts. Ja el diumenge es disputarà el gruix de finals, on destaca la final de velocitat per equips (9:30h), persecució per equips (9:50h), Madison (11:05h) i Keirin (12:50h).

Categoria masculina

En categoria masculina destaca el nom de Sebastián Mora, màxim aspirant a la consecució del títol que arriba amb l’etiqueta de subcampió del món. Un altre nom destacat és el de Julio Alberto Amores, campió d’Espanya de Omnium i que tractarà de revalidar títol aquest cap de setmana. També participaran altres ciclistes de renom en el panorama espanyol com Josue Gómez, Óscar Pelegri, Alejandro Martínez, Mikel Montoro, Sergi Mora.

El calendari de finals en categoria masculina s’assembla al femení, quant a que el divendres a la vesprada se celebrarà la primera final en persecució individual (17:15h) i puntuació (19:45h). El dissabte a la vesprada es disputaran les dues sèries de velocitat (17:10h i 17.50h, respectivament), scratch (18:00h) i 1 Km. CRI (19:50h).

El rival a batre en categoria elit serà el ciclista natural de Vila-real, Sebastián Mora

Finalment, el diumenge es posaran en lliça les finals de velocitat per equips (9:40h), persecució per equips (10:00h), Madison (11:45) i Keirin (13:05h), a més de gaudir de la cerimònia de clausura d’un vibrant Campionat d’Espanya viscut a València. Cal remarcar que Golsmedia Sports cobrirà l’esdeveniment el diumenge i es podrà gaudir del vídeo i de l’àmplia crònica de l’esdevingut en la nostra web.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.