Els Tesla més segurs que mai

Els vehicles connectats a la xarxa ofereixen avantatges als seus propietaris, però també poden maximitzar les amenaces. Tot dispositiu exposat a Internet és susceptible de ser hackejat.

Gràcies a una nova funció que ha afegit la marca amb aquesta actualització del programari

No obstant això això no és problema de Tesla, ja que la seva última actualització al seu programari en el Tesla Model 3; han afegit un sistema antirobatori, per aquest motiu és més difícil per no dir impossible fer-se amb un d’aquests cotxes.

Alguns hackers aprofitaven les deficiències en el sistema per capturar la freqüència que emet el clauer i així desbloquejar l’automòbil. Ara els usuaris han d’introduir l’usuari i contrasenya de Tesla.

Per tant si no es poden deshabilitar les dades serà més fàcil situar els cotxes robats.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]