El Hyundai Santa Fe de 2019 arrencarà amb la empremta

Els lectors de empremta cada vegada s’utilitzen més per a identificar-se en dispositius mòbils, sobretot en telèfons intel·ligents, i ara s’usaran també per a arrencar cotxes. 

Aquesta tecnologia, s’ha comprovat que és de les més segures per a validar la nostra identitat, per això la companyia Hyundai ha anunciat que serà el primer model a integrar un sistema d’arrencada amb aquest tipus d’identificació biomètrica. 

La empremta no sols arrencarà el cotxe, sinó que tindrà més funcions

Hyundai ha anunciat que els primers turismes que comercialitze durant el 2019 comptaran amb aquest tipus de tecnologia, el model Hyundai Santa Fe de 2019 serà el primer a comptar amb ella.

A més d’arrencar el vehicle, les portes comptaran amb aquests lectors perquè només puguin ser obertes per persones autoritzades, ja que poden emmagatzemar diverses empremtes del conductor o de diferents persones.

La companyia ha assegurat que els lectors només llegiran petjades reals, i no serà possible enganyar-los amb simples còpies.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]