Volkswagen va guanyar en el 2018 un 5,8% més que el any anterior

Volkswagen, el grup automobilístic alemany va obtenir en 2018 un benefici net atribuït de 11.827 milions d’euros, un 5,8% més que el que va aconseguir l’any anterior.

El benefici operatiu va ser de 13.900 milions, un 0,7% més que en 2017

El resultat operatiu de 2018 va estar llastrat per uns efectes extraordinaris negatius de 3.200 milions per la crisi del dièsel, el grup alemany va guanyar el passat exercici 17.100 milions, 100 milions més que en 2017. La facturació va pujar un 2,7% i els lliuraments van millorar un 0,9%, fins al rècord de 10,8 milions de vehicles.

Herbert Diess, el president del grup automobilístic ha considerat que el resultat de l’any passat és bo tenint en compte els problemes que van crear els nous estàndards d’emissions i consum en les vendes.

Volkswagen té una posició neta de liquiditat en l’àrea automobilística de 19.400 milions d’euros, un 13,4% menys que en 2017.

Volkswagen pronostica una rendibilitat operativa en el negoci de turismes entre el 6,5% i el 7,5%, mentre que en el segment de vehicles comercials preveu que se situe entre el 6% i el 7% aquest any.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]