HANDBOL | Agustinos Alacant s'acomiada de la Copa del Rei per la porta gran

Era la primera volta que Agustinos Alacant rebia un equip de la Lliga ASOBAL i va aprofitar l’encontre per a celebrar una gran festa de l’handbol de la ciutat. La derrota per 31-38 i la consequent eliminació era el menys important.

La cita no ha defraudat en absolut, alacantins i gallecs han disputat un encontre de poder a poder, amb ritme alt i molt d’encert ofensiu. Això si, el primer gol sigué per a Agustinos. Natan Suárez aconseguia la que seria unica diferència positiva al marcador perquè des d’ací, el domini de Teucro va ser total arribant-se al descans amb un aclaridor 12-19.

El segon acte sigué per als espectadors. Espectacular. Gols de bella factura, grans asistències, 38 gols i el deliri per als 600 aficionats que es donaren cita a la catedral de l’handbol alacantí. El Teucro, amb Carlos García inspirat i l’hatibual efectivitat del cubà Yoan Balàzquez, 7 i 9 gols respectivament, no deixava lloc per a la sorpresa. En front, el tècnic d’Agustinos Alacant, Óscar Gutiérrez, feia que tots els seus jugadors gaudiren de l’experiència de jugar amb un equip gran d’Espanya, destacant Suárez, amb 9 gols, i Montoya amb 6.

D’esta forma, Agustinos Alacant diu adéu a la Copa del Rei amb el gran sabor de boca de superar l’anterior eliminatòria als llançaments de penal i poder haber rebut per primera volta en la seua història a un equip d’ASOBAL com el Condes d’Albarei Teucro. Ara toca centrar-se a la lliga i al llarg viatge a Cantàbria per enfrontar-se al Torrelavega.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.