HANDBOL | El Maristas Algemesí es més líder després de derrotar al Elche

El líder Maristas Algemesí rebia al Pavelló Municipal 9 d’Octubre al Elche BM, sext classificat de la lliga en un dels encontres destacats de la jornada. Els de La Ribera arribaben a l’encontre després de l’empat del darrer cap de setmana, mentre que l’Elx venia de derrotar al Alcàsser. Foto: CB Maristas Algemesí.

L’encontre arrancà igualat, però poc a poc els locals anaren agafant adventatge al marcador mentre que els alacantins intentaven penalitzar els errors del rival. Poc a poc, i sobretot aprofitant les exclusions, l’encontre va anar decantant-se a favor dels riberenys, que agafaren 4 gols de marge. Amb el pas dels minuts la renta no anava menguant, i a pesar de ser un encontre amb pocs gols, el Maristas Algemesóí va saber dominar els temps de l’encontre i jugar al llímit del pasiu en moltes ocasions, a pesar que sempre de forma inteligent. Els gols arribaren per a les dos bandes, però un gran parcial va deixar la victòria a Algemesí per 25 gols a 19.

La pròxima jornada, el Algemesí visitarà al BM Mislata, mentre que el Elche BM rebrà al Levante UD Marni a la ciutat ilicitana. Arranca la recta final de la competició amb un Algemesí que gaudeix de 3 punts de marge respecte al segon classificat, el HC Eivissa, pel que podrien proclamar-se campions en la propera jornada. El Elche s’ha despenjat de la lluita per la disputar del ‘play-off’ d’ascens després d’aquesta derrota.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.