»
»
»
FUTBOL SALA | El Llevant FS diu adéu a la Copa

Sorpresa majúscula per al Llevant FS al caure derrotat a la Copa al seu primer encontre davant un rival d’inferior categoria, el Rivas de la Comunitat de Madrid i que es trova a la Segona Divisió del futbol sala Nacional. Foto: Llevant UE.

El combinat blaugrana, que l’any passat cauria derrotat a les semifinals del torneig del KO davant el Pozo Murcia que a la fi es proclarmaria campió, va començar bé l’encontre ja que quan tant sols es duia un minut disputat, Thiaguinho superaria al porter per avançar els granotes. Els madrilenys reaccionaren i aconseguiren l’igualada, però un genial i inspirat Vargas anotà ràpidament dos gols abans del descans per deixar l’encontre amb un clar 1-3 favorable als valencians, que estaven fent patent la seva condició de favorits.

Alguna cosa va pasar als vestidors, doncs els madrilenys isqueren molt més motivats que els valencians i poc a poc anaven tancant als de David Madrid baix dels seus pals, els granota visqueren durant molts minuts de les grans paredes de Nacho Serra, però al final el mur es tombaria i el Rivas deixà el marcador igualat a 3 a tant sols cinc minuts de la finalització del mateix. Fou llavors quan els valencians buscaren fer el quart, però en un doble penal s’avançarien els locals, que havien completat la remontada, i era torn del Llevant per buscar l’empat i no caure a una de les seves competicions preferides. Els visitants ho buscaren amb porter jugador, però en una passada errònea, el Rivas sentenciaria l’encontre a porta buida deixant el definitiu 5-3 al marcador.