GIMNÀSTICA ARTÍSTICA | Néstor Abad, finalista individual en el Mundial de Doha

A Doha, capital de Qatar, s’està celebrant l’edició número 48 del Campionat del Món de Gimnàstica Artística, on l’alacantí Néstor Abad està brillant amb llum pròpia. El gimnasta d’Alcoi s’ha classificat per a la final del mundial després d’acabar en dotzena posició, i ara podrà lluitar pel somni d’aconseguir una medalla. Foto: Real Federació Espanyola de Gimnàstica.

Per a aconseguir el bitllet per a la final del Campionat del Món, Néstor Abad ha aconseguit el dotzè lloc després de collir en els seus exercicis un total de 81.507 punts, que li van valdre per a alçar-se amb una dotzena posició que no donava dret a accedir a la final, però l’exclusió de tercers gimnastes de Xina i Rússia li han portat fins al desè lloc.

L’exercici de paral·leles, clau per a la classificació

El gimnasta d’Alcoi va concloure els exercicis amb 13.666 punts en anelles, 13.866 en barra, 13.700 en sòl i 12.400 en cavall amb arcs, 13.700 en salts i 14.175 en paral·leles. Així, l’estratègia de realitzar exercicis menys complicats i més afermats per l’atleta ha sorgit efecte.

L’equip espanyol va finalitzar en onzè lloc i no s’ha classificat per a la final

Per tant, veurem a Néstor Abad en la final del Campionat del Món de Gimnàstica Artística de Doha, que es disputarà dimecres que ve 31 d’octubre entre les 14:00h i les 16:50h. Malgrat no partir com a favorit, de segur que el campió nacional de la categoria donarà guerra i tractarà de donar el màxim, no solament amb l’objectiu de la medalla en el Mundial, sinó també amb Tòquio 2020 entre cella i cella.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.