Ajuntament de València
»
»
»
»
»
»
»
L’EMT de València prepara l’operatiu especial per a les platges 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

L’EMT de València prepara l’operatiu especial per a les platges 

L‘Empresa Municipal de Transports (EMT) de València iniciarà aquest dissabte 15 el seu operatiu d’estiu en les catorze línies que porten als seus usuaris i usuàries a les platges de la ciutat.

D’aquesta manera, les línies 14, 15, 18, 19, 25, 31, 32, 92, 93, 95, 98, 99, N1 i N9 veuran reforçat en els pròxims mesos el seu servei per a donar resposta a les necessitats de mobilitat cap a la franja marítima. També, cinc d’aquestes línies amplien el seu recorregut a partir del dissabte i durant els mesos d’estiu.

La línia 18, en lloc d’acabar al principi de Tarongers, continuarà cap a la platja pel carrer Eugènia Vinyes cap a la rotonda Mare de Déudel Sufragi on, després de donar la volta, tornarà cap a Tarongers pel carrer Pavia.

La línia 92 canvia el seu recorregut d’estiu per a acostar les persones usuàries fins al Passeig Marítim

A més, la línia 95 també s’ampliarà per a possibilitar la connexió dels veïns i veïnes de barris com el de Natzaret amb tot el front marítim. La 98 també entrarà en funcionament el seu recorregut d’estiu i, en lloc d’arribar a l’estació del Cabanyal, anirà fins al Passeig Marítim tots els dies, no només en cap de setmana com fa la resta de l’any.

També des d’aquest dissabte la línia 25 tornarà a entrar a la platja del Saler i augmentarà la seva freqüència

Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible en funcions, ha destacat l’esforç que es fa des d’EMT València per a adaptar la seva xarxa a les necessitats de mobilitat ja que és ara, a partir del 15 de juny, quan creix la demanda i es fa el possible per a estar a l’altura.