Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Beniparrell continua la seua marxa victoriosa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Beniparrell continua la seua marxa victoriosa

Foto: Fedpival.

Avança el 25 Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València i només resten dos jornades per a la conclusió de la primera fase. Bicorp, Borbotó A i Beniparrell són els millor classificats ara mateix, però encara queden uns quants aspectes per resoldre.

4ª jornada

Al grup A es donaren els mateixos resultats en les dos partides. Ecomuseo Bicorp E va guanyar a casa davant Xeraco (25-0), marcador que va obtindre també Borbotó A en el seu duel previst contra l’Alqueria d’Asnar. Les de la Canal de Navarrés lideren el grup amb 11 punts i continuen invictes, mentre que segon és Borbotó amb 9. Xeraco es manté amb 4 unitats i tanca l’Alqueria d’Asnar.

Quant al grup B, Ajuntament de Beniparrell continua la seua marxa victoriosa amb quatre triomfs, 12 punts i només un joc en contra, el que li va fer aquest cap de setmana Borbotó B (25-5). A Càrcer, La Vall va superar 25-0 a Justo Ballester Meliana A i iguala amb 6 punts a Borbotó B a la taula, els dos per davant del conjunt melianer.

Pròxima jornada

Precisament Borbotó B i La Vall mantindran un duel directe aquest cap de setmana que pot decidir qui es queda amb la segona plaça d’aquest grup B, que també oferirà la partida Meliana-Beniparrell. Al grup A, Xeraco rebrà a Borbotó dissabte a les 17:00, mentre que Bicorp visitarà l’Alqueria d’Asnar.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana