Dani Macià

AUTOMOBILISME | Dani Maciá aconseguix un podi en el Campionat d’Espanya de Karting en Recas

En la segona carrera pilot del Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor del Circuit Ricardo Tormo ha aconseguit una P3 en la segona jornada del CEK. El pilot valencià no va poder aconseguir els resultats esperats en Recas durant la primera carrera per calar el seu kart en l’eixida i ser envestit pels anaven darrere.

Dani Maciá aconseguix una tercera posició Dani Maciá ha aconseguit la tercera posició després d’una impressionant remuntada des del final de la graella. El cap de setmana ha sigut prou positiu per a ell. El pilot s’ha trobat còmode en tots els entrenaments, per la qual cosa era un dels referents a seguir.

Categoria Senior

Iván Bataller ha rodat molt ràpid el cap de setmana. No obstant això, va haver de conformar-se amb una P10 després d’un toc en la primera i una P9 en la segona.

A Hugo Naturil va aconseguir una P20 en la primera carrera. No obstant això, en la segona Hugo va remuntar fins a la P6.

Clarissa Dervic va ser desqualificada amb el pontó

Clarissa Dervic va aconseguir uns entrenaments molt elaborats per a obtindre una P6 en els entrenaments oficials cronometrats del dissabte. Finalment va ser desqualificada amb el pontó.

Samuel Figueiras no va aconseguir complir els objectius fixats, i haurem d’esperar a la següent cita perquè demostre del que és capaç sobre un kart.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]