»
»
»
VELA ADAPTADA | L’alacantí Rafael Andarias es cola en el Top15 dels Para World Sailing Championship de Wisconsin

El javiense Rafael Andarias ha aconseguit el quinzè lloc en la categoria 2.4 mR dels Para WorldSailing Championship, que s’han celebrat del 18 a l’11 de setembre en el Llac Michigan (Sheboygan).

L’únic representant espanyol de la competició, va anar de menys a més. Una progressió que va ser possible gràcies a una gran segona jornada.

Una segona jornada en la qual va aconseguir un tercer lloc i un novè com a millors parcials. Les fortes ratxes de vent (70km/h) van obligar a reduir les regates, completant-se només 6 de les 9 previstes.

El regatista del Club Naútico de Javea va finalitzar en el Top15, on porta establert des dels últims sis anys i que ho converteixen en un gran referent. “És un gran orgull per a mi”, va declarar.

Acaba així la millor temporada de la seua carrera: campió d’Espanya i de la Copa d’Espanya, bronze en la Copa del Món, número 5 del ránkingmundial, To15 en el Campionat del Món…