FUTBOL ADAPTAT | El CD Castelló - ASORCAS, llest per a disputar el Campionat Nacional per a Sords

Poc més d’una setmana perquè el CD Castelló – ASORCAS posi rumb cap a terres andaluses, concretament al Centre Esportiu els Mars de Sevilla, per a disputar el Campionat d’Espanya de Futbol per a Sords durant el 16 i 17 de març. Fotos: CD Castelló – ASORCAS.

Per això, durant el matí d’avui dijous 7 de març, s’han dut a terme els aparellaments en el sorteig realitzat per la Federació Espanyola d’Esports per a Sords en LaLigaSports. D’aquesta manera, la sort ha ofert que el quadre albinegro del CD Castelló quedi aparellat amb l’equip madrileny del CDS Coslada en la segona semifinal.

El CD Castelló -ASORCAS es mesurarà en semifinals al CD de Sords de Coslada

Així, el conjunt de la Comunitat disputarà la seva trobada corresponent a les semifinals el dissabte 16 de març a partir de les 18.00 hores, just després que conclogui la primera semifinal, on es veuran les cares el CDS Huelva i el CDS Granada.

En cas de triomf, el CD Castelló disputaria una hipotètica final el diumenge 17 de març a les 12.00 hores. En canvi, si sortís derrotat de les semifinals, jugaria el partit pel tercer i quart lloc a les 10.00 hores.

Las semifinales se disputarán el sábado 16 de marzo mientras que la final será el domingo

A més, cal remarcar que el conjunt albinegro va aconseguir un meritori quart lloc en la passada European Deaf Champions League of Futsal que es va disputar a l’inici de l’any en la localitat alemanya de Stuttgart, els pupils de David Moreno ja tenen en ment tornar al terreny de joc.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.