Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten revalida el títol mundial de persecució individual C1

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Ontiveros celebrando un gol al Albacete
Ricardo Ten bicampeón del mundo
El valencià mostra feliç la seua medalla d'or mundial en persecució individual C1 (RFEC).

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten revalida el títol mundial de persecució individual C1

El valencià mostra feliç la seua medalla d'or mundial en persecució individual C1 (RFEC).

El valencià Ricardo Ten l’ha tornat a fer. L’integrant del Hyundai Koryo Car ha revalidat el títol de campió del Món de persecució individual C1. En l’enfrontament per l’arc de Sant Martí que es va disputar ahir a la vesprada es va imposar al xinès Zhangyu Li, antic posseïdor de la plusmarca mundial.

Una marca que ahir al matí, en la classificatòria, l’esportista del Projecte FER va millorar en gairebé cinc segons establint així un nou rècord del món amb un temps fantàstic de 3’50”051 en el Campionat del Món de Ciclisme Adaptat en Pista que s’està celebrant a la ciutat holandesa de Apeldoorn.

S’ha imposat en la final al xinès Zhangyu Li.

Ricardo Ten medalla Apeldoorn 2019
Ricardo Ten celebra el seu nou títol mundial (RFEC).

“És increïble. No m’ho puc creure. Sabíem que havíem vingut molt bé però no les teníem totes amb nosaltres perquè és molt difícil. Tornar a enfundar-me el mallot arc de Sant Martí és d’allò més gran que m’ha passat”, declarava eufòric el biampeó del Món.

Als seus 43 anys, Ricardo continua engrandint la seua llegenda. El seu palmarès és envejable, l’ha guanyat tot en la natació i està traçant el mateix camí en el ciclisme. S’està guanyant a pols participar en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, cita que ha qualificat de “somni”.

Ricardo Ten podio Apeldoorn 2019
Ricardo Ten es puja al podi en Apeldoorn com a nou campió del Món (RFEC).

Revalida el títol amb rècord del món inclòs ( 3’50”051). 

Però encara manca molt Mundial de Apeldoorn. El valencià ha de competir encara en les modalitats d’escratx i ómnium, proves en les quals d’assegurança pugnarà per brindar-nos de més alegries. Estarem molt pendents perquè d’assegurança que ens sorprèn.